Ταξίδι στο χρόνο με το «Μουτζούρη» να κλέβει τις εντυπώσεις στη World Travel Market του Λονδίνου

13-11-2014
Ταξίδι στο χρόνο με το «Μουτζούρη» να κλέβει τις εντυπώσεις στη World Travel Market του Λονδίνου

Η δυναμική παρουσία της Ελληνικής Εταιρείας Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού Α.Ε. και του προέδρου της κ. Στέφανου Αγιάσογλου, σε μια απο τις σημαντικότερες εκθέσεις Τουρισμού του κόσμου απέδειξε τις δυνατότητες της χώρας μας να αναπτύξει το σιδηροδρομικό τουρισμό.

Οι χιλιάδες επισκέπτες που έφτασαν και φέτος στη World Travel Market γοητεύτηκαν απο το άρωμα Ελλάδας που ήταν διάχυτο στις αίθουσες και τους διαδρόμους του εκθεσιακού κέντρου Excel. Ιδιαίτερο ήταν το ενδιαφέρον των ταξιδιωτικών πρακτόρων από ολόκληρο τον κόσμο για τις σιδηροδρομικές «κρουαζιέρες» που οργανώνει η Ε.Ε.Σ.Σ.Τ.Υ. Α.Ε. σε συνεργασία με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. και την υποστήριξη του Υπουργείου Τουρισμού, στα ομορφότερα μέρη της Ελλάδας. Πρωταγωνιστής ο «Mουτζούρης» η αυθεντική ατμομηχανή του 1860 που θα σφυρίξει ξανά στην ορεινή Αχαϊα και στο βουνό των Κενταύρων για να ταξιδέψει τους επιβάτες στο χρόνο….χαρίζοντας τους εικόνες ανεκτίμητης φυσικής ομορφιάς.

Παράλληλα, εξαιρετική απήχηση στο κοινό είχε και η ενδιαφέρουσα διαδρομή του γύρου της Πελοποννήσου. Πρόκειται για μια διαδρομή γεμάτη εναλλαγές εικόνων, υψόμετρου και κουλτούρας, μια σιδηροδρομική «κρουαζιέρα» στις ράγες για τους λάτρεις του τρένου που θα έχει διάρκεια 6 ημέρες.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικής Εταιρείας Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού κος Στεφανος Αγιάσογλου εξήγησε στους δημοσιογραφους οτι αυτές οι 3 προτάσεις αποτελούν μόνο ένα μέρος του μεγάλου project επένδυσης στον σιδηροδρομικό τουρισμό που σχεδιάζουν οι δύο Ελληνικές Σιδηροδρομικές Εταιρείες (Ε.Ε.Σ.Σ.Τ.Υ. Α.Ε. & ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.) το οποίο θα προχωρήσει με βήματα γοργά στο άμεσο μέλλον εφόσον φυσικά το κοινό αγκαλιάσει με αγάπη τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία

Η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΡΟΧΑΙΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2013 και δραστηριοποιείται στην συντήρηση και στην ομαλή λειτουργία του Σιδηροδρομικού τροχαίου υλικού με απώτερο σκοπό την επίτευξη ασφαλούς και αξιόπιστης λειτουργίας του σιδηροδρομικού συστήματος.

Επικοινωνία

Καρόλου 1-3, 10437 Αθήνα

07:00 - 15:00

210 5285800

210 5285830

info@eessty.gr