Ο Άγιος Βασίλης έφτασε με τρένο για τα παιδιά της Κιβωτού του κόσμου

21-12-2016
Ο Άγιος Βασίλης έφτασε με τρένο για τα παιδιά της Κιβωτού του κόσμου

Ένα τρένο φορτωμένο δώρα έφτασε το μεσημέρι της Δευτέρας στο εργοστάσιο της Ε.Ε.Σ.Σ.Τ.Υ. Α.Ε. στον Πειραιά. Ο αγαπημένος Άγιος μικρών και μεγάλων λίγες ημέρες πριν από το καθιερωμένο του ραντεβού με τα παιδιά όλου του κόσμου, έφερε γλυκίσματα και δώρα στα παιδιά της «ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ». Το εργοστάσιο της Ε.Ε.Σ.Σ.Τ.Υ. Α.Ε. στον Πειραιά πλημμύρισε παιδικά χαμόγελα. Τα σαράντα παιδάκια από την “ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ” ηλικίας από 5 έως 11 ετών επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Εταιρείας Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού, προκειμένου να ξεναγηθούν στους χώρους όπου γίνονται οι επισκευές και οι ανακατασκευές των τρένων. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ξενάγησης μια μικρή γιορτή – έκπληξη περίμενε τα παιδιά. Ο Άγιος Βασίλης  έφτασε με το τρένο στο εργοστάσιο της εταιρείας και με ένα πλατύ χαμόγελο άνοιξε τους σάκους με τα δώρα.

Η διοίκηση της εταιρείας που είναι η μοναδική στην Ελλάδα για την επισκευή και ανακατασκευή των τρένων φροντίζει κάθε χρόνο να στέκεται στο πλευρό των παιδιών και να τους δίνει χαρά. Μέσα από αυτή την ενέργεια τα παιδιά εκτός από το οτι απολαμβάνουν μια όμορφη γιορτή παράλληλα μαθαίνουν και γνωρίζουν από κοντά άγνωστες πτυχές του Ελληνικού σιδηρόδρομου. Τελικά φεύγουν χαρούμενα από τις εγκαταστάσεις της Ε.Ε.Σ.Σ.Τ.Υ. Α.Ε. κρατώντας στα χέρια τους το δικό τους τρένο!!!

/storage/images/shared/posts/2016/247/agios-vasilis-kivotos-tou-kosmou-03-375x500.jpg
/storage/images/shared/posts/2016/247/agios-vasilis-kivotos-tou-kosmou-04-375x500.jpg

Η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΡΟΧΑΙΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2013 και δραστηριοποιείται στην συντήρηση και στην ομαλή λειτουργία του Σιδηροδρομικού τροχαίου υλικού με απώτερο σκοπό την επίτευξη ασφαλούς και αξιόπιστης λειτουργίας του σιδηροδρομικού συστήματος.

Επικοινωνία

Καρόλου 1-3, 10437 Αθήνα

07:00 - 15:00

210 5285800

210 5285830

info@eessty.gr