Ο Άγιος Βασίλης έφτασε φέτος με το τρένο για τα παιδιά της “Κιβωτού του κόσμου”

23-12-2015
Ο Άγιος Βασίλης έφτασε φέτος με το τρένο για τα παιδιά της “Κιβωτού του κόσμου”

Ο Άγιος Βασίλης έφτασε φέτος με το τρένο για τα παιδιά της “Κιβωτού του κόσμου”Πλημμύρισε παιδικά χαμόγελα το εργοστάσιο της Ε.Ε.Σ.Σ.Τ.Υ. Α.Ε. στον Πειραιά το μεσημέρι της Πέμπτης. Πενήντα παιδάκια από την “ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ” ηλικίας από 7 έως 13 ετών επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Εταιρείας Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού, προκειμένου να ξεναγηθούν στους χώρους όπου γίνονται οι επισκευές και οι ανακατασκευές των τρένων. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ξενάγησης μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τα παιδιά. Ο Άγιος Βασίλης  έφτασε με το τρένο στο εργοστάσιο της εταιρείας και με ένα πλατύ χαμόγελο άνοιξε τους σάκους με τα δώρα.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ε.Ε.Σ.Σ.Τ.Υ. Α.Ε. Στέφανος Αγιάσογλου που ήταν και ο εμπνευστής της όμορφης αυτής γιορτής, αναφέρθηκε στην τεράστια σημασία της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, “ Είναι πολύ σημαντικό ιδιαίτερα στις μέρες μας οι επιχειρήσεις να στέκονται στο πλευρό των  παιδιών και να τους δίνουν χαρά. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε και το κάνουμε με πολύ αγάπη για τους μικρούς μας φίλους”.

Η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΡΟΧΑΙΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2013 και δραστηριοποιείται στην συντήρηση και στην ομαλή λειτουργία του Σιδηροδρομικού τροχαίου υλικού με απώτερο σκοπό την επίτευξη ασφαλούς και αξιόπιστης λειτουργίας του σιδηροδρομικού συστήματος.

Επικοινωνία

Καρόλου 1-3, 10437 Αθήνα

07:00 - 15:00

210 5285800

210 5285830

info@eessty.gr