Εκδήλωση του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου για τη Διττή Εκπαίδευση

01-08-2016
Εκδήλωση του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου για τη Διττή Εκπαίδευση

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ε.Ε.Σ.Σ.Τ.Υ. Α.Ε. ήταν από τους κεντρικούς ομιλητές της εκδήλωσης του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου με θέμα:  «Διττή Εκπαίδευση – Το Επόμενο Βήμα Για Ένα Σίγουρο Μέλλον» που πραγματοποιήθηκε στην Αίγλη Ζαππείου.

«Η Ελληνική Εταιρεία Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού είναι από τους βασικούς υποστηρικτές της διττής Εκπαίδευσης στην Ελλάδα, καθώς θεωρεί το συγκεκριμένο θεσμό ‘επένδυση’ για το μέλλον. Μέσα από τέτοιες ενέργειες η εκπαίδευση συνδέεται άμεσα με την αγορά εργασίας και αποτελεί ‘μοχλό’ για την ανάπτυξη της Ελληνικής οικονομίας», τόνισε ο κ. Στέφανος Αγιάσογλου στην ομιλία του, αναφέροντας ότι: «Για την  Ε.Ε.Σ.Σ.Τ.Υ. Α.Ε. η εφαρμογή της διττής εκπαίδευσης είναι σημαντική γιατί δημιουργεί εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό μέσα από τη θεωρία και την πρακτική βασιζόμενη στις ανάγκες της παραγωγικής διαδικασίας της εταιρείας, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί μια δεξαμενή άντλησης προσωπικού για το άμεσο μέλλον».

Η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΡΟΧΑΙΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2013 και δραστηριοποιείται στην συντήρηση και στην ομαλή λειτουργία του Σιδηροδρομικού τροχαίου υλικού με απώτερο σκοπό την επίτευξη ασφαλούς και αξιόπιστης λειτουργίας του σιδηροδρομικού συστήματος.

Επικοινωνία

Καρόλου 1-3, 10437 Αθήνα

07:00 - 15:00

210 5285800

210 5285830

info@eessty.gr